Gan Rugs

De roots van Gan Rugs liggen bij het merk Gandia Blasco, wat meer dan zestig jaar geleden is begonnen als textielfabrikant. Na een uitstapje gemaakt te hebben naar binnen- en buitenmeubilair, keerden zij terug naar waar het ooit begon, met een collectie handgeknoopte tapijten en vloerkleden geproduceerd onder de naam Gan Rugs. En met groot succes! Handwerkers over de gehele wereld knopen, borduren, breien en weven de mooiste unieke, kleurrijke en eigenzinnige producten met zichtbare invloeden uit verschillende culturen.

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

Samen met bekende designers

Het merk Gan Rugs werkt samen met vele bekende designers wereldwijd. Zo hebben zij onder meer met Patricia Urquiola, Sandra Figuerola en de Belgische ontwerpster Charlotte Lancelot de mooiste vloerkleden, accessoires en luxe zitmeubelen geproduceerd. Zoals bijvoorbeeld de prachtige Bandas, Mangas en Canevas collectie!

Meer weten over dit mooie merk? Lees onze blog over Gan Rugs hier!

MisterDesign is officieel Gan Rugs Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Gan Rugs. Het gehele assortiment van dit prachtige merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!