Gervasoni

Het Italiaanse bedrijf Gervasoni, gespecialiseerd in design meubels, is opgericht in 1882. Op dit moment is Gervasoni in handen van de derde generatie van de familie Giovanni en Michele Gervasoni. In al die jaren zijn de productie technieken zich blijven vernieuwen, maar is de visie en passie van mooie design meubelen gelijk gebleven. De aandacht voor details, het gebruik van natuurlijke materialen en ambacht zijn kenmerkend voor Gervasoni producten.

36 items

36 items

Iconisch design

Gervasoni is vooral bekend om de Ghost collectie, ontworpen door Paola Navone. Het mag zich met recht een van Gervasoni's grootste successen genoemd worden. Zoals bijvoorbeeld de Ghost 14 Sofa of de Ghost 05 fauteuil. Kenmerkend in wit linnen stoffering, maar er zijn nog vele andere prachtige stoffen mogelijk op deze serie! In onze winkel in Den Bosch hebben wij alle stofstalen liggen, hier kunnen we u helpen om voor u de beste stof uit te zoeken.


MisterDesign is officieel Gervasoni Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Gervasoni. Het gehele assortiment van dit merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!