Graypants Lampen

Graypants is opgericht in 2007 door Seth en Jon in Seattle, in de Verenigde Staten. De eerste Graypants Lamp werd gekrabbeld op een stukje papier en dat stond meteen synoniem voor het bedrijf wat bijzondere hanglampen produceert. Namelijk lampen van karton! Beter gezegd: gerecycled golfkarton, de zogenaamde Graypants Scraplights. In 2012 werd de Amsterdamse studio opgericht om in de distributie in Europa te voorzien. Het zijn uiteindelijk meer dan veertig landen geworden. De studio in Seattle blijft het hoofd bieden aan de productie van Noord-Amerika en herbergt een bruisende winkel vol met lampen van karton, in meerdere kleuren en maten.

1 item

1 item

Graypants Verlichting

Vandaag de dag breidt Graypants haar eigen portfolio van architecturale installaties en verlichting uit naar openbare kunstwerken. Het heeft tal van productielijnen over de hele wereld verkocht. In november 2013 werd Graypants bekroond met de Award of Honor AIA Seattle voor hun eerste architectuur project. Hun werk is inmiddels zeer uitgebreid. MisterDesign biedt het volledige assortiment Graypants verlichting aan. Een van onze persoonlijke favorieten is de Disc Hanglamp. Deze duurzame lamp is zoals gezegd gemaakt van gerecycled karton. De onderdelen voor de lampen worden met een lasergestuurde machine uitgesneden en aan de onderkant glad gebrand. Hierna worden de losse onderdelen voorzien van een brandwerende coating. Vervolgens wordt de lamp met de hand in elkaar gezet.

MisterDesign is officieel Graypants Dealer

MisterDesign is officieel dealer van de lampen van Graypants. Het gehele assortiment van dit bijzondere Amerikaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke Graypants Lamp maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Graypants Lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!