gubi categorie banner

Gubi

Het Deense merk Gubi is in 1967 opgericht door Liesbeth en Gubi Olsen en omvat inmiddels een prachtige collectie design meubels zoals stoelen, lampen, barkrukken, tafels en spiegels. Het unieke is dat ze uitblinken in het opnieuw polijsten van vergeten iconen. Het beleid van het Deense Gubi heeft er toe geleid dat vergeten parels uit de jaren 30, 40, 50, 60 en 70 opnieuw gelanceerd zijn. Oorspronkelijk gemaakt door kunstenaars, beeldhouwers, ontwerpers en architecten. Getalenteerde professionals van wie het werk te zien is in het MoMA in New York, het Victoria & Albert Museum, Londen Design Museum, het Nationaal Museum in Stockholm en het Arktikum Museum in Finland.

154 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

154 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gubi Design Meubels

Bij MisterDesign werken we graag met de meubels van Gubi. Het is een prachtige balans tussen klassiek en modern wat de gehele collectie een rijke uitstraling geeft. Een meubel of lamp van dit Deense merk is gewoon vaak nét even anders maar toch tijdloos. Daarnaast zijn de meubelen in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar waardoor het breed toepasbaar is. Tel daar de uitstekende kwaliteit van de meubels en lampen bij op en u begrijpt wel waarom dit een van onze favoriete design merken is en waar we ook nog veel van verwachten in de toekomst.

MisterDesign is officieel Gubi Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Gubi. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Gubi kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!