Gubi Lampen

Gubi Lampen zijn bijzonder. Namelijk echte design iconen. Gubi heeft ervoor gekozen om oude iconen een nieuw leven te geven. Sommige lampen zijn maar liefst 80 jaar geleden ontworpen. Een echte klassieker is de Semi hanglamp. In 1968 won deze lamp de Deense industriedesign wedstrijd. Tot op de dag van vandaag een regelrechte bestseller. Modern en klassiek tegelijk. In 1950 ontwierp Greta Magnusson de Cobra Vloerlamp, deze werd direct onderscheden met de Good Design Award van het MOMA in New York en is daar tot op de dag van vandaag nog altijd tentoongesteld. Een favoriet voor velen is de Grasshopper lamp van Gubi. Dit ontwerp stamt uit 1947. De naam is toepasselijk vanwege het fijne driepotige onderstel en de gebogen vorm van de lamparm.

50 items

Page
  1. 1
  2. 2

50 items

Page
  1. 1
  2. 2

Gubi Lampen: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle lampen van Gubi. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Gubi Bestlite Lampen

De Bestlite serie, van ‘Bauhaus’ geïnspireerde verlichtingsarmaturen die voor het eerst geproduceerd is in 1930 door de Britse ontwerper Robert Dudley Best, Winston Churchill is een van de zeer gewaardeerde eigenaars. De oprichters zagen een Bestlite lamp in 1989 en toverde dit geliefde icoon van de vorige eeuw om tot aeen prachtige 13-delige collectie die wereldwijd opnieuw werd gelanceerd.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Gubi: tafels, barkrukken, spiegels en stoelen.

Voor advies over Gubi lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!