HAY accessoires

HAY accessoires zijn een mooie toevoeging aan elk interieur. De accessoires zijn prachtig in combinatie met de HAY collectie, maar ook uniek op zichzelf te plaatsen. Dit Scandinavische merk staat bekend om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpen, die functionaliteit en esthetiek perfect combineren. HAY accessoires zijn er voor elke ruimte in huis: van de woonkamer en eetkamer tot de hal en slaapkamer. En of u nu een liefhebber bent van modern design of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige woonaccessoires, HAY heeft voor een ieder iets te bieden.

2 items

2 items

HAY accessoires voor de woonkamer

HAY accessoires voor de woonkamer zijn al jarenlang erg populair. De collectie voor de woonkamer bestaat onder andere uit dekens en kussens. Deze items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Of u nu een vleugje kleur aan de bank wilt toevoegen of wat extra comfort aan uw fauteuil wilt geven, HAY biedt hiervoor de beste opties. De collectie bevat tevens enkele mooie potten en vazen, waarmee u uw interieur een vrolijk tintje geeft.

HAY accessoires voor de eettafel

HAY biedt ook een prachtige collectie eettafelaccessoires. Denk aan servies, glaswerk en bestek met een modern Scandinavisch tintje. Deze items zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers op elke eettafel.

Opgeruimd Staat Netjes

Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest, en HAY accessoires dragen bij aan een opgeruimd interieur. HAY biedt een uitgebreide selectie opbergoplossingen, van manden en bakken tot boekenplanken en kapstokken. Deze accessoires zijn niet alleen handig voor het organiseren van spullen, maar ze zijn ook ontworpen met oog voor design. Ze vormen dus een waardevolle aanvulling op uw interieur.

HAY accessoires bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van HAY. Dit betekent dat wij de gehele collectie van dit Scandinavische merk kunnen leveren. Heeft u vragen over de collectie of wenst u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkels, waar onze interieurspecialisten zeven dagen per week voor u klaar staan.