HAY Banken & Fauteuils

De HAY banken & fauteuils hebben een prachtig simplistisch ontwerp. De banken en fauteuils zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook zeer comfortabel. De populaire About a Lounge Chair is een variatie op de eveneens zo populaire About a Chair stoel en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met de Palissade bank van HAY zorgt u ervoor dat ook uw tuin designproof is.

47 items

Page
  1. 1
  2. 2

47 items

Page
  1. 1
  2. 2

HAY Design Banken

De HAY design banken hebben allemaal een even elegant en simplistisch uiterlijk. De verschillende HAY banken bieden goed comfort en daarnaast zijn er veel mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een mooie HAY hoekbank is de HAY Mags Soft bank wellicht iets voor u. Online bieden wij verschillende mogelijkheden aan van deze serie. Mocht uw ideale variant hier niet tussen zitten denken onze interieurstylisten graag met u mee. Wat betreft opstelling en materiaal is er dan ook veel mogelijk! Naast indoor vindt u online ook HAY outdoor banken. Een mooie HAY bank voor buiten is de HAY Palissade loungebank. Een stevig ontwerp geschikt voor vele weersomstandigheden. De perfecte toevoeging aan uw tuin in combinatie met andere meubelen uit de Palissade serie!

HAY Fauteuils

Naast banken worden er ook diversen HAY design fauteuils aangeboden. Naast de About A Lounge serie is de HAY fauteuil Uchiwa ook een populaire variant. Een opvallend design met een hoge kuip die een intiem gevoel geeft en daarnaast ook veel comfort biedt. De HAY fauteuil Dapper is een design van dezelfde ontwerper als de Uchiwa en zeker een prachtige keuze. De HAY Dapper Fauteuil is de perfecte mix van industrieel design, vakmanschap en innovatieve techniek. Bij MisterDesign zult u zeker slagen voor een mooie design fauteuil.

HAY Banken: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY banken. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke HAY bank maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de bank toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: barkrukken, tafels, stoelen, kussens, woonaccessoires en vloerkleden.

Voor advies over HAY banken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!