HAY Barkrukken

HAY Barkrukken zijn er in zoveel verschillende variatiemogelijkheden dat de designs hun eigen pagina verdienen! Populair als ze zijn brengen ze een sfeer met zich mee wat uw interieur geheel tot zijn recht laat komen. Niet alleen private ruimtes maar ook kantoren en openbare gelegenheden bezwijken onder de simplistische uitstraling van onder andere de About A Stool serie. Er zijn talloze mogelijkheden in onderstellen, zittingen, afmetingen en kleur. Wat de barkrukkenserie van HAY bijzonder maakt is, dat het ontwerp van zichzelf heel simplistisch is. De eenvoud geeft juist de mogelijkheid om een geheel eigen barkruk te creëren welke zowel in een rustige warme ruimte als een strakke moderne ruimte goed tot zijn recht komt.

5 items

5 items

Collectie HAY barkrukken

Naast design eetkamerstoelen bieden wij online ook een ruime collectie HAY barkrukken. In ons assortiment vindt u HAY barkrukken in diverse afmetingen, maar ook barkrukken met verschillende zittingen en onderstellen. De barkrukken van HAY zitten goed en passen in veel uiteenlopende interieurs. Naast verschillende materialen zijn er ook veel kleuren mogelijk. Zo zijn er in de collectie bijvoorbeeld verschillende groentinten te vinden, zoals donkergroen of een mooie dusty green uit de Soft Edge serie.

Populaire HAY barkrukken

HAY barkrukken zijn geschikt voor uiteenlopende interieurs en komen bovendien ook in zakelijke omgevingen goed tot hun recht. Zo is de HAY Revolver barkruk, met een 360 graden roterende zitting, de perfecte kruk voor in ieder café. Een minimalistisch design die overal zijn weg weet te vinden. Bent u opzoek naar een eenvoudige moderne variant? Dan is de HAY HEE barkruk wellicht iets voor u. De mooie belijning en luchtige look maken de kruk perfect voor in uiteenlopende interieurs. In de collectie vindt u ook mooie About A Stool barkrukken waaronder de HAY barkruk AAS32 en de HAY barkruk AAS38. Twee populaire ontwerpen die verkrijgbaar zijn in vele uitvoeringen. Van een houten onderstel of een onderstel van metaal tot gekleurde zitschalen, de keuze is reuze.

HAY barkrukken: MisterDesign is officieel dealer

MisterDesign is officieel dealer van HAY. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Heeft u vragen over de collectie of wenst u graag advies voor uw interieur? Kom dan gerust langs in onze winkels, waar onze specialisten zeven dagen per week voor u klaar staan.