HAY Barkrukken

HAY Barkrukken zijn er in zoveel verschillende variatiemogelijkheden dat de designs hun eigen pagina verdienen! Populair als ze zijn brengen ze een sfeer met zich mee wat uw interieur geheel tot zijn recht laat komen. Niet alleen private ruimtes maar ook kantoren en openbare gelegenheden bezwijken onder de simplistische uitstraling van onder anderen de About A Stool serie. Er zijn talloze mogelijkheden in onderstellen, zittingen, afmetingen en kleur. Wat de barkrukkenserie van HAY bijzonder maakt is dat het ontwerp van zichzelf heel simplistisch is. De eenvoud geeft juist de mogelijkheid om een geheel eigen barkruk te creëren welke zowel in een rustige warme ruimte als een strakke moderne ruimte goed tot zijn recht komt.

16 items

16 items

HAY Barkrukken

Naast design eetkamerstoelen verkopen wij online ook verschillende HAY design barkrukken. U heeft de keuze verschillende HAY barkrukken bij MisterDesign. In het assortiment vindt u HAY barkrukken in diversen afmetingen, met een houten zitting of een zitting van polypropyleen en zo zijn er nog meer mogelijkheden. De barkrukken van HAY zitten goed en passen in veel uiteenlopende interieurs. Naast verschillende materialen zijn er ook veel kleuren mogelijk zoals de HAY barkrukken groen. In de collectie zijn er verschillende groentinten te vinden, zoals donkergroen of een mooie dusty green uit de Soft Edge serie.

HAY Design Barkruk

Zoals hierboven genoemd biedt MisterDesign twee afmetingen aan van barkrukken waaronder de HAY barkruk 65 cm en de HAY barkruk 75 cm. Met een HAY barkruk haalt u een mooi HAY design in huis. De HAY Revolver Kruk is, met een 360 graden roterende zitting, de perfecte kruk voor in ieder café. Een minimalistisch design die overal zijn weg weet te vinden. Bent u opzoek naar een eenvoudige moderne variant? Dan is de HAY HEE barkruk wellicht iets voor u. De mooie belijning en luchtige look maken de kruk perfect voor in uiteenlopende interieurs. In de collectie vindt u ook mooie About A Stool barkrukken waaronder de HAY barkruk AAS32 en de HAY barkruk AAS38. Twee ontwerpen die verkrijgbaar zijn in vele uitvoeringen. Van een houten onderstel of een onderstel van metaal tot gekleurde zitschalen, de keuze is reuze.

HAY Barkrukken: MisterDesign is officieel Dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY barkrukken. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke HAY barkruk maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de barkruk toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: stoelen, kussens, vloerkleden, banken, tafels en woonaccessoires

Voor advies over HAY barkrukken kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!