Hay Eettafels

HAY Eettafels staan bekend om het gebruik van pure materialen in combinatie met een strakke belijning. Dit ziet u terug in de eettafels van HAY zoals de CPH20 en CPH30 uit de Copenhagen tafelserie van HAY. De eettafels bieden een aspect waar menig mens naar op zoek is: een huiselijke sfeer! Of dit nu voor prive of werksfeer is, iedereen voelt zich fijner wanneer er sfeer in de ruimte aanwezig is. Vooral het speelse aspect van de verschillende afwerkingen maken dat de eettafels een perfecte balans tussen modern en eigentijds vormen. Online bieden wij u een grote collectie, maar ook in onze winkel kunt u verschillende eettafels bezichtigen.

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

46 items

Page
  1. 1
  2. 2

HAY Tafels

Online biedt MisterDesign een groot aantal HAY tafels aan. Elke tafel is een uniek HAY Design met zijn eigen charme. De HAY Loop Stand tafel is de perfecte tafel voor zowel in uw eigen huis als op de werkvloer. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen is het design ideaal voor grote gezelschappen. Naast de Loop Stand zijn de HAY Tafel T12 en de HAY CPH30 tafel ook geschikt voor uiteenlopende interieurs. Een ander populair design is de HAY Pyramid tafel. Een design die in eerst instantie vooral werd gebruikt in klaslokalen maar ook in huiselijke omgevingen erg goed past. Ook een HAY tafel uitschuifbaar vindt u bij ons. Al met al zult u bij MisterDesign zeker de perfecte HAY Design tafel vinden voor bij u in huis.

HAY ronde eettafel

Naast een rechthoekige eettafel is een HAY ronde eettafel ook enorm populair. HAY biedt dan ook verschillende ronde designs aan zoals de HAY tafel Copenhague serie. De HAY CPH20 tafel is een mooie ronde tafel met een driepoot onderstel verkrijgbaar in diversen uitvoeringen. Naast houten bladen zijn er ook HAY tafel rond zwarte uitvoeringen waarbij het tafelblad zwart is. Een HAY tafel rond kunt u dus eenvoudig online vinden bij MisterDesign.

HAY Design tafels

MisterDesign geeft u uitgebreide expertise over de HAY Eettafels, maar ook over de andere categorieën uit het uitgebreide assortiment. Neem ook eens een kijkje bij de HAY Salon & Bijzettafels! Wanneer u een HAY eettafel besteld dan wordt deze gratis bij u thuis geleverd, natuurlijk geheel gemonteerd door onze eigen montagedienst. Zo kunt u op de dag van levering nog aan uw HAY eettafel plaatsnemen!

HAY Eettafels: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY Eettafels. Dit houdt in dat wij u het gehele assortiment van het Deense merk kunnen bieden. Bent u op zoek naar een HAY Eettafel in een specifieke uitvoering, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Onze klantenservice kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: barkrukken, tafels, vloerkleden, banken, vloerkleden en kussens.

Voor advies over HAY Eettafels kunt u natuurlijk ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!