Hay Eettafels

HAY Eettafels staan bekend om het gebruik van pure materialen in combinatie met een strakke belijning. Dit ziet u terug in de eettafels van HAY zoals de CPH20 en CPH30 uit de Copenhague tafelserie van HAY. De eettafels bieden een aspect waar menig mens naar op zoek is: een huiselijke sfeer! Of dit nu voor privé of werksfeer is, iedereen voelt zich fijner wanneer er sfeer in de ruimte aanwezig is. Vooral het speelse aspect van de verschillende afwerkingen maken dat de eettafels een perfecte balans tussen modern en eigentijds vormen. Online bieden wij u een grote collectie, maar ook in onze winkel kunt u verschillende eettafels bezichtigen.

1 item

1 item

Diverse stijlen en materialen

Eettafels zijn het hart van elke eetkamer. Ze dragen bij aan de algehele sfeer en esthetiek van de ruimte. Of u nu een eettafel zoekt voor een kleine eetkamer of een ruime open keuken, HAY heeft genoeg opties die bij elke ruimte passen. Een van de opvallende kenmerken van HAY eettafels is de verscheidenheid aan stijlen en materialen waaruit gekozen kan worden. Van slanke, rechthoekige tafels tot ronde tafels met organische vormen, HAY biedt een breed scala aan ontwerpen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende materialen, waaronder hout, metaal en glas. Dit stelt een ieder in staat om een eettafel te selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Duurzaamheid en kwaliteit

HAY hecht veel waarde aan duurzaamheid en vakmanschap. De eettafels worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige esthetiek, maar ook voor duurzaamheid. Een HAY eettafel is een investering die vele jaren meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Een ander voordeel van enkele eettafels uit de collectie is de aanpasbaarheid. Sommige modellen zijn namelijk voorzien van uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de tafel eenvoudig aangepast kan worden aan het aantal gasten.

HAY ronde eettafels

Naast rechthoekige eettafels, biedt HAY tevens verschillende ronde eettafels aan zoals de tafels uit de Copenhague serie. De HAY CPH20 tafel is een mooie ronde tafel met een driepoot onderstel verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast houten bladen zijn er ook uitvoeringen waarbij het tafelblad zwart, wit of donkergrijs is. Een andere populaire ronde eettafel van HAY is de Loop Stand Round eettafel. De clean look van deze tafel maakt de tafel een charmante, krachtige toevoeging in huis.

HAY eettafels: MisterDesign is offical dealer

MisterDesign is officieel dealer van HAY. Alle eettafels en andere collecties van dit merk zijn daarom via ons verkrijgbaar. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreide expertise over de HAY eettafels, maar ook over de andere meubelen en accessoires van dit Deense merk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van HAY meubelen in uw interieur? Kom dan gerust langs in onze winkel of maak een afspraak met een van onze interieurspecialisten. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies!