HAY Stoelen

HAY Stoelen koopt u veilig en vertrouwd bij MisterDesign. U vindt in onze webshop een groot aanbod HAY Design stoelen. Veel van deze stoelen zijn uit voorraad leverbaar. Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde HAY stoel en kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en doen hun best om deze HAY stoel alsnog te leveren.

10 items

10 items

HAY Stoelen

Bij MisterDesign vindt u een groot aanbod aan HAY design stoelen. De HAY Design stoelen zijn populair vanwege hun vaak tijdloze uiterlijk waardoor u er lang van kunt genieten. Het assortiment bestaat uit HAY lounge stoelen, HAY eetkamerstoelen maar ook bureaustoelen of fauteuils. Met de stoelen van HAY kunt u ongetwijfeld vele kanten op. Neem snel een kijkje naar onze design stoelen en laat u verwonderen door al het moois! Zit uw ideale variant er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

HAY Eetkamerstoelen

In de collectie van HAY stoelen zijn verschillende stoelen uit mooie series te vinden. Zo is er de HAY Result serie. De serie bestaat uit tafels met bijpassende design eetkamerstoelen, één met een gestoffeerde zitting en één met een houten zitting. Een andere meer uitgebreide serie is de HAY Soft Edge serie. In deze serie vindt u verschillende HAY stoelen zoals HAY barkrukken, lounge stoelen en eetkamerstoelen met bijvoorbeeld een slede basis of een vierpoot-onderstel. Met een design eetkamerstoel van HAY aan uw eettafel zit u altijd goed.

HAY About A Chair

De populaire HAY About A Chair serie, ook bekend als HAY ACC, is ontworpen door HEE Welling. Deze serie bestaat uit een groot aantal HAY Stoelen waaronder eetkamerstoelen, fauteuils of bureaustoelen. Een bekende uitvoering is de HAY AAC22. Een uitvoering met een houten onderstel en een zitschaal van polypropyleen die verkrijgbaar is in vele kleuren. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen met een vast zitkussen of een gestoffeerde binnenkant van de zitschaal. De keuze is reuze en voor ieder interieur zal er een perfecte HAY stoel tussen zitten.

HAY Stoelen: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY stoelen. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke HAY stoel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: vloerkleden, banken, tafels, vloerkleden en banken.

Voor advies over HAY stoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!