Hay Tuinmeubelen

In de grote collectie van HAY vindt u ook een aantal prachtige design tuinmeubelen. Een van de meest bekende series van HAY is de Palissade collectie. De serie is ontworpen door de broers Bouroullec. De design tuinmeubels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, wat zorgt voor een prachtig design, maar wat er ook voor zorgt dat de meubels erg licht van gewicht zijn. Bekijk hieronder de volledige HAY outdoor collectie.

69 items

Page
  1. 1
  2. 2

69 items

Page
  1. 1
  2. 2

Hay Tuinmeubelen bij MisterDesign

Online worden verschillende HAY outdoor designs aangeboden. Zo kunt u ook kiezen voor een mooie set van een HAY Tuintafel of een HAY Tuinbank. Een perfecte set is de Palissade tafel gecombineerd met een Palissade bank. De bank is er met of zonder rugleuningen waardoor u zelf de keuze hebt voor welke look u wilt gaan.

Hay Tuinstoel

Een HAY tuinstoel vindt u online bij MisterDesign. Er worden verschillende design tuinstoelen aangeboden zoals de Elementaite stoel. Een prachtige en stevige stoel die zeer geschikt is voor uw buitenruimte. In de collectie zitten ook verschillende Hee tuinstoelen zoals een Hee Dining Chair of een Hee Barkruk. Beide designs zijn goed bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Hay Palissade serie

Een zeer Populaire serie van outdoor meubelen is de HAY Palissade serie. In deze serie zit onder andere een HAY Palissade stoel of een HAY Palissade bank die perfect passen bij één van de HAY Palissade tafels. De HAY Palissade lounge bank is perfect om in weg te zakken en u kunt eenvoudig extra comfort toevoegen met één van de HAY Palissade kussens.

MisterDesign is officieel HAY dealer

MisterDesign is officieel dealer van HAY. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van HAY toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over HAY kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!