HAY Vloerkleden

HAY Vloerkleden zijn in een woord opvallend. Ze ontgaan u niet en geven ieder een eigen impressie weer. De enige overeenkomst aan de vloerkleden is dat ze allemaal uit de zo geheten bolletjesstructuur bestaan. Verder hebben de designs allemaal een unieke eigenschap. Gaat u voor strakke lijnen met kleuren die lijnrecht tegenover elkaar staan of toch voor de zachtere kleuren? Of nog excentrieker: Alle kleuren door elkaar! Pinocchio geeft u het gevoel in een snoepwinkel te zijn door de vele felle kleuren. Leuk voor een kinderkamer of als eyecatcher in een neutrale ruimte. De met de hand genaaide vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit bieden u de mogelijkheid om uw interieur naar eigen sfeer in te richten! Geef uw ruimte meer HAY design. 

1 item

1 item

HAY Vloerkleed

De HAY vloerkleden zijn ongetwijfeld prachtig. Online vindt u verschillende varianten zoals het HAY Moire vloerkleed, het HAY Pinocchio vloerkleed en het HAY Bias vloerkleed. Het Moire vloerkleed en Bias vloerkleed zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen waardoor er voor ieder interieur een passend HAY kleed is. Als u zoekt naar een HAY vloerkleed rond dan is het Pinocchio vloerkleed iets voor u. Het vrolijke design vloerkleed is een echte eyecatcher in elke ruimte.

HAY Tapijt

Vanuit assortiment van HAY Design kunt u ook kiezen voor een Design tapijt. Een mooi HAY tapijt is het HAY peas tapijt. Hieronder leest u meer over dit design.

HAY Peas vloerkleden

Een populair design is het HAY Peas HAY Peas vloerkleed. De HAY Peas vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kleden zijn met de hand gemaakt en hebben een mooie structuur waardoor het lijkt alsof het kleine steentjes zijn. Het HAY Peas vloerkleed groen is een van de varianten van het HAY vloerkleed Peas. Een mooie diepgroene uitvoering verkrijgbaar in mooie afmetingen. Neem snel een kijkje naar alle prachtige varianten!

HAY Vloerkleden: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY vloerkleden. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke HAY vloerkleed maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het vloerkleed toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: barkrukken, tafels, stoelen, kussens, woonaccessoires en banken.

Voor advies over HAY vloerkleden kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!