Hey Sign Kussens

Hey-Sign is een Duitse fabrikant gespecialiseerd in vilt. Zij maken artikelen in allerlei soorten en maten als het maar van vilt gemaakt kan worden. Sinds enige tijd produceren ze ook vilten stoelkussens. Vilt heeft als positieve eigenschap dat het zacht en warm aanvoelt en luchtdoorlatend is. De zitkussens van Hey Sign zijn verkrijgbaar voor de Vitra Eames Plastic Sidechair stoel, Vitra Eames Plastic Armstoel, de Kartell Masters stoel, de HAY About a Chair stoel, de Kartell Louis Ghost stoel en nog vele stoelen meer.

9 items

9 items

Hey-Sign stoelkussens

De zitkussens van Hey Sign zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Er is een breed assortiment aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Tevens zijn de kussens verkrijgbaar in verschillende diktes zodat u zelf uw comfort bepaald. Ook kunt u ervoor kiezen om het zitkussen te bestellen met of zonder anti-slip. De kussens van Hey Sign maken het zitten op uw prachtige design stoel nét een stukje aangenamer.

MisterDesign is official Hey Sign Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Hey Sign kussens. Het gehele assortiment van dit prachtige Duitse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek zitkussen maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!