JOV Tapijten

JOV is een kleinschalig familiebedrijf uit België dat met zijn handgemaakte tapijten interieurs tot leven brengt. Met invloeden vanuit de hele wereld ontwerpt en produceert JOV prachtige, tijdloze vloerkleden. Met de natuur als basis van elk JOV tapijt, zijn synthetische grondstoffen taboe: er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen als wol, natuurzijde, linnen, mohair en katoen. Ook voor het ontwerp van de vloerkleden dienen kleuren, vormen en texturen uit de natuur als belangrijkste inspiratiebron. Met een JOV vloerkleed haalt u een uniek design in huis dat dankzij zijn tijdloze elegantie en hoogwaardige materialen een leven lang mee zal gaan.

13 items

13 items

Duurzame JOV tapijten

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij JOV. Niet alleen de tijdloze elegantie van de designs maakt ze duurzaam: duurzaamheid staat centraal in álle aspecten in het proces van een JOV tapijt. Het merk kiest zorgvuldig zijn leveranciers, fabrikanten en materialen door hier voortdurend onderzoek naar te blijven doen. Daarnaast zorgt JOV ervoor dat u een leven lang van uw tapijt kunt genieten door u te informeren over hoe u uw vloerkleed kunt onderhouden.

MisterDesign is officieel JOV dealer

Naast kwaliteit, duurzaamheid en tijdloos design is ook flexibiliteit een van de kernwaarden van JOV. Omdat het merk betrokken is bij elke stap in het productieproces, zijn alle JOV tapijten in elk materiaal, kleur, design en vorm verkrijgbaar. Staat uw favoriete vloerkleed er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Omdat wij officieel dealer zijn van JOV kunnen we de hele collectie leveren!


Voor advies over producten van JOV kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!