Kartell Lampen

Bent u al bekend met Kartell lampen? Als u ze eenmaal gezien heeft, dan bent u - net als de meeste liefhebbers van design - waarschijnlijk direct verkocht. Kartell lampen zijn stijlvol, maar ook heel vrolijk en speels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. MisterDesign is een official dealer van Kartell dus alle lampen van Kartell zijn bij ons te verkrijgen. Sterker nog: veel lampen zijn uit voorraad leverbaar.

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

Kartell lamp bestellen

Met Kartell kunt u alle kanten op. Kartell heeft veel lampen die gewoon neergezet kunnen worden, maar ook een Kartell hanglamp behoort tot de mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van de Kartell hanglamp met prachtige bloemen, die ook uitgeschakeld een diepe indruk maakt.

MisterDesign is officieel Kartell Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Kartell lampen. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de Kartell lamp toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Kartell: tafels, stoelen, tuinmeubels en woonaccessoires.

Voor advies over Kartell lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!