Kartell Tuinmeubels

Met Kartell kun je ook genieten van outdoor design. De tuinmeubels zijn niet in alle gevallen per se ontwikkeld voor buiten, maar het gebruik van kunststof Kartell heeft als voordeel dat ze bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden en dus uitermate geschikt zijn voor buiten.

12 items

12 items

Kartell Tuinmeubels

Geniet van de buitenlucht in de unieke tuinmeubelen van Kartell. De Kartell tuinmeubelen zijn zeer geschikt voor buitengebruik omdat deze zijn vervaardigd uit kunststof, hierdoor zijn ze goed bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. De collectie Kartell tuinmeubels bestaat uit banken, stoelen, bijzettafels en krukken die voor een uniek aanzicht in de tuin of op het terras zorgen.

Kartell Tuinstoelen

De Kartell tuinstoelencollectie bestaat uit verschillende bijzondere modellen. Zo springt de sterke Piuma stoel er op het gebied van materiaal en technologie bovenuit met zijn ultradunne silhouet en zeer lichte gewicht van slechts 2,4 kg. De archetypisch vormgegeven Generic C stoel is juist zo ontworpen om op te gaan in de omgeving; een opvallende keuze van ontwerper Philippe Starck, die meerdere klassiekers voor Kartell ontwierp. Natuurlijk mogen ook de wereldwijd bekende Kartell Masters stoelen niet in het rijtje bijzondere Kartell tuinstoelen ontbreken. Deze stoelen zijn door het gebruik van sterk kunststof ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Kartell Tuinbank

Neem heerlijk in de buitenlucht plaats op een Kartell Bubble Club tuinbank. Dat Kartell zich regelmatig laat inspireren door klassieke vormen zien we goed terug in deze bank, die met zijn gerolde armleuningen lijkt op de Engelse ‘club sofa’s’ uit begin 20e eeuw. Door deze bank in een kunststof jasje te gieten, gaat de Bubble Club bank goed op in het hedendaagse interieur en is deze bestand tegen weersinvloeden uit de buitenlucht.

MisterDesign is officieel Kartell Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Kartell Tuinmeubels. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Kartell toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.