Kettal Tuinmeubelen

Het Spaanse familiebedrijf Kettal richt zich vol passie op het ontwerpen en produceren van kwalitatieve en tijdloze design tuinmeubelen. Het merk, dat gerund wordt door verschillende generaties uit de familie Alorda, beschikt over een collectie van functioneel en expressief tuinmeubilair. De kracht van Kettal ligt in het maken van kleurrijke en gepersonaliseerde tuinsets. U bent van harte welkom in onze winkel, waar u een selectie meubelen van dit merk in het echt kunt ervaren én samen met onze interieuradviseurs uw persoonlijke Kettal tuinset kunt samenstellen!

14 items

14 items

Kettal Outdoor bij MisterDesign

De design tuinmeubelen van Kettal koopt u eenvoudig bij MisterDesign. Het Spaanse merk richt zich sinds het moment van oprichting compleet op kwalitatieve en tijdloze meubelen voor de tuin. Dit resulteert in een uitgebreide collectie aan design tuinmeubelen die iedere tuin zullen complementeren. Van tuinstoelen en tuintafels tot hangstoelen en loungestoelen; ontdek de Kettal tuinmeubelen collectie bij MisterDesign!

Collectie Kettal Tuinmeubelen

Binnen de collectie tuinmeubelen van Kettal vindt u verschillende design tuinmeubelen van uitmuntende kwaliteit. Geniet van heerlijk comfort en een fijne esthetiek met verschillende design stoelen, zoals de tuinstoelen uit de Maia collectie. Neem tijdens een zonnige dag plaats langs het zwembad op het minimalistische Kettal ligbed op wielen: het Molo ligbed. Aan het eind van de dag schuift u aan bij de Kettal design tuintafel voor een gezellige afsluiter in de open lucht.

MisterDesign is officieel dealer van Kettal

Bij MisterDesign kunnen wij het complete aanbod tuinmeubelen van Kettal leveren. Heeft u ergens anders een item gezien die u momenteel niet in onze webshop ziet? Neem dan contactmet ons op. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Spaanse merk, kunnen wij uw gewenste design item(s) gewoon leveren.

Voor advies en/of meer informatie over Kettal kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs voorzien u graag van de nodige informatie.