Kettal Tuinmeubelen

Het Spaanse familiebedrijf Kettal richt zich vol passie op het ontwerpen en produceren van kwalitatieve en tijdloze design tuinmeubelen. Het merk, dat gerund wordt door verschillende generaties uit de familie Alorda, beschikt over een collectie van functioneel en expressief tuinmeubilair. De kracht van Kettal ligt in het maken van kleurrijke en gepersonaliseerde tuinsets. Bij MisterDesign kunt u terecht voor de volledige collectie Kettal tuinmeubelen. Samen met een van onze adviseurs uw persoonlijke Kettal tuinset samenstellen? Kom dan langs in onze winkels.

14 items

14 items

Collectie Kettal tuinmeubelen

Binnen de collectie tuinmeubelen van Kettal vindt u verschillende design tuinmeubelen van uitmuntende kwaliteit. De tuinmeubelen bieden een verfijnde combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor liefhebbers van hoogwaardig buitenmeubilair. De zitmeubelen zijn ergonomisch ontworpen, waardoor deze comfort bieden en uitnodigend zijn om in te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Met oog voor duurzaamheid integreert Kettal bovendien milieuvriendelijke productieprocessen en materialen in hun ontwerpen. Hierdoor investeert u niet alleen in luxe tuinmeubelen, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst.

Kettal tuinmeubelen personaliseren

De diverse ontwerpen van Kettal tuinmeubelen passen naadloos in verschillende buitenomgevingen, van moderne terrassen tot weelderige tuinen. De gebruikte materialen, zoals hoogwaardig aluminium, teak en stoffen van topkwaliteit, zorgen niet alleen voor een luxe uitstraling maar garanderen ook een lange levensduur, zelfs bij blootstelling aan diverse weersomstandigheden. Een van de opmerkelijke eigenschappen van Kettal is de mogelijkheid om tuinmeubelen aan te passen aan individuele smaak en behoeften. Personaliseer uw buitenruimte met een scala aan kleuropties voor frames, bladen en bekleding, waardoor u een unieke en persoonlijke touch aan uw tuin of terras kunt geven.

Kettal tuinmeubelen bij MisterDesign

MisterDesign is een officiële dealer van Kettal. Hierdoor is de volledige tuinmeubelen collectie bij ons verkrijgbaar. Omdat er veel kleuropties mogelijk zijn, kunt u online een selectie van de uitvoeringen direct bestellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wenst u graag advies van onze adviseurs? Kom dan gerust eens langs in onze winkels. Hier helpen wij u graag verder.