Kettal Outdoor

Het Spaanse familiebedrijf Kettal richt zich vol passie op het ontwerpen en produceren van kwalitatieve en tijdloze outdoor meubelen. Het merk, dat gerund wordt door verschillende generaties uit de familie Alorda, beschikt over een collectie van functioneel en expressief tuinmeubilair. De kracht van Kettal ligt in het maken van kleurrijke en gepersonaliseerde tuinsets. U bent van harte welkom in onze winkel waar u een selectie meubelen van dit merk binnenkort in het echt kunt ervaren én samen met onze interieuradviseurs uw persoonlijke Kettal tuinset kunt samenstellen!

10 items

10 items

Kettal Outdoor bij MisterDesign

De outdoor meubelen van Kettal koopt u bij MisterDesign. Het Spaanse merk richt zich sinds het moment van oprichting compleet op kwalitatieve en tijdloze meubelen voor de tuin. Dit resulteert in een uitgebreide collectie aan design tuinmeubelen die iedere tuin zullen complementeren. Ontdek Kettal Outdoor bij MisterDesign!

Kettal Tuinmeubelen

Binnen de collectie tuinmeubelen van Kettal vindt u verschillende design tuinmeubelen van uitmuntende kwaliteit. Geniet van heerlijk comfort en een fijne esthetiek met verschillende Kettal design stoelen, zoals de tuinstoelen uit de Maia collectie. Neem tijdens een zonnige dag plaats langs het zwembad op het minimalistische Kettal ligbed op wielen: het Molo ligbed. Aan het eind van de dag schuift u aan bij de Kettal design tuintafel voor een gezellige afsluiter in de open lucht.

MisterDesign is officieel Kettal dealer

MisterDesign is officieel dealer van Kettal. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Kettal leveren!

Voor advies over Kettal kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!