Kettal Tuintafels

De Kettal tuintafels nodigen u uit om uw dag heerlijk in de tuin door te brengen. Net zoals alle andere outdoor meubelen van Kettal zijn ook de tuintafels compleet te personaliseren en verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Uw zithoek in de tuin helemaal compleet maken? Voeg dan een set bijzondere Kettal Tuinstoelen aan uw buitentafel toe.

4 items

4 items

Collectie Kettal tuintafels

Design en innovatie vormen de basis bij Kettal. Dit maakt dat de tuintafels binnen de collectie onder andere tijdloos, functioneel en expressief zijn. Daarnaast zijn alle items van dit merk kwalitatief hoogwaardig, waardoor u er gegarandeerd lang van kunt genieten.

Kettal produceert tuintafels in verschillende vormen, afmetingen, materialen en kleuren, waardoor er altijd een tuintafel in de collectie is die past bij uw wensen en stijl. Zo vindt u in de collectie bijvoorbeeld ovale, ronde en rechthoekige tuintafels, tafels met een aluminium, teak of marmeren blad en tafels met diverse soorten onderstellen. Voorbeelden van enkele populaire tafels zijn de tuintafels binnen de ‘Viques’ en de ‘Village’ collectie.

Bestel uw Kettal tuintafel bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Kettal tuintafels en -stoelen. Hierdoor kunnen wij u elke tuintafel uit de collectie leveren. Heeft u een specifieke tuintafel op het oog, maar ziet u deze niet terug in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Omdat wij alle tuinmeubelen van het Spaanse merk kunnen leveren, zorgen wij er graag voor dat uw favoriete Kettal tuintafel alsnog zo snel mogelijk bij u geleverd wordt.

Wenst u graag meer informatie over Kettal tuintafels of wilt u graag advies over het merk van onze professionals? Kom dan gerust langs in onze winkels, hier helpen onze adviseurs u graag verder met het samenstellen van de voor u ideale Kettal tuinset!