Knoll Studio

In de Studio collectie van Knoll vindt u indoor meubelen voor het moderne interieur, waaronder welbekende ontwerpen als de Tulip Chair en eettafels, Bertoia Chair en de Barcelona Lounge Chair. De gedachte die de collectie uitstraalt is duidelijk: het leven verandert, maar kwaliteit houdt stand. Met een meubel van Knoll heeft u dan ook een design voor het leven. Een designmeubel dat u van generatie op generatie doorgeeft.

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

Knoll Studio collectie

Knoll Studio is een definitieve bron voor modern meubilair. De collectie omvat iconische stukken van de grote modernisten en opwindende nieuwe producten van de beste ontwerpers van vandaag. De collectie zitmeubelen biedt klassieke ontwerpen, nieuwe favorieten en hoogwaardige stoelen voor de hedendaagse werkplek of voor thuis. De tafelcollectie omvat iconische eettafels, elegante vergadertafels en alles daar tussenin.

MisterDesign is officieel Knoll Studio dealer

MisterDesign is officieel dealer van Knoll Studio. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Knoll Studio kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!