Knoll Tafels

Het Amerikaanse Knoll produceert sinds de oprichting in 1938 hoge kwaliteit meubelen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Knoll meubelen passen perfect in de moderne tijd en dat is onder andere terug te zien in de prachtige tafel collectie. Deze collectie bestaat uit eettafels, salontafels en bijzettafels, ontworpen door wereldberoemde ontwerpers als Eero Saarinen, Warren Platner en Florence Knoll. In onze webshop vindt u de meest bekende design tafels die Knoll in haar assortiment heeft, zoals de Tulip tafel, Platner tafel en Grasshoper tafel. We bieden een uitgebreide selectie tafels in verschillende stijlen, maten en afwerkingen. Ook in onze winkel kunt u terecht voor een selectie Knoll tafels.

17 items

17 items

Stijlvolle Knoll tafels

Knoll staat al decennia lang bekend om zijn toewijding aan design en vakmanschap. De Knoll tafels zijn geen uitzondering hierop en bieden een combinatie van esthetiek en functionaliteit die de verwachtingen overtreffen. Of u nu een eetkamer wilt verfraaien, kantoorruimte wilt upgraden of gewoon op zoek bent naar een stijlvol meubelstuk, de collectie tafels biedt voor ieder wat wils. Van eettafels tot vergadertafels en salontafels, de tafels passen zich aan verschillende omgevingen en behoeften aan.

Materialen van de hoogste kwaliteit

Bij Knoll wordt er geen compromis gesloten als het gaat om materialen en vakmanschap. De tafels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals marmer, glas en hout, die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook een luxe uitstraling bieden. De keuze in afwerkingen en kleuren stelt u in staat om een tafel te vinden die naadloos in uw interieur past.

Knoll tafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Knoll. Hierdoor kunnen wij alle tafels van het Amerikaanse merk leveren. Heeft u een specifieke tafel in gedachte, maar ziet u dit model niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog voor u wordt besteld. Voor meer informatie of advies over de tafel collectie van Knoll bent u ook van harte welkom in onze winkels. Hier staan tevens enkele modellen opgesteld en staan onze interieurspecialisten zeven dagen per week voor u klaar.