Lodes Lampen

In 1950 werd Lodes onder de naam Studio Italia Design opgericht door Angelo Tosetto in Venetië. Het familiebedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie en ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum onderging het merk in 2020 een rebranding. Sindsdien gaat het verlichtingsmerk verder onder de naam Lodes. Ondanks deze rebranding wordt er in hun designs nog altijd de technische kennis die ze in al die jaren hebben opgedaan gecombineerd met hoogstaande kwaliteit materialen. Met een Lodes lamp haal je een prachtig stukje Italiaans design in huis!

6 items

6 items

Collectie Lodes Lampen

Lodes ontwerpt en produceert verlichtingsoplossingen voor in- en exterieurs. Hierbij combineren zij technische knowhow met hoogstaand Italiaans design. Dit resulteert in een mooie collectie met decoratieve ontwerpen. De collectie design lampen van Lodes bestaat uit design hanglampen, vloerlampen en tafellampen. De Lodes lampen zorgen niet alleen voor een sfeervolle verlichting van de ruimte, maar zijn ook nog eens een ware eyecatcher in je interieur.

Diesel Living With Lodes

In samenwerking met Diesel Living heeft Lodes een aantal collecties uitgebracht welke zowel voor thuis als in publieke ruimtes zeer geschikt zijn. Eén van die collecties is Fork, een uitgebreide serie bestaande uit de Fork Small Hanglamp, Fork Large Hanglamp, Fork Vloerlamp en de Fork Tafellamp. De Fork serie is ontstaan na het aandachtig bestuderen van een kampeertent: het lijnenspel en de silhouetten die ontstaan bij het ontsteken van het licht in een tent, dienden als inspiratie voor de lampenkap.

MisterDesign is officieel Lodes Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Lodes. Het gehele assortiment van dit merk is via ons verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lodes maar vind je dit niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over producten van Lodes ben je ook van harte welkom in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!