Louis Poulsen Tafellampen

Dat Louis Poulsen een rijke geschiedenis heeft van vakkunding verlichtingsontwerp, laat het toonaangevende verlichtingsbedrijf zien met zijn tafellampen. Louis Poulsen biedt een breed assortiment aan functionele en esthetisch aantrekkelijke tafellampen waarbij vorm en functie perfect in balans zijn met elkaar. Dankzij kleine details en het gebruik van kwalitatieve materialen stralen de Louis Poulsen tafellampen een tijdloze elegantie uit. Van minimalistische designs tot échte eyecatchers: een breed scala aan stijlen maakt dat voor ieder interieur een passend ontwerp te vinden is. Bovendien zijn de lampen in te zetten als functioneel licht in de werkruimte, als nachtlampje naast uw comfortabele bed of als pronkstuk in de woonkamer.

19 items

19 items

Collectie Louis Poulsen tafellampen

De collectie tafellampen van Louis Poulsen is ontworpen in samenwerking met diverse top designers van over de hele wereld. Een van de populairste tafellampen binnen de collectie is de Panthella lamp, ontworpen door Verner Panton. Deze tafellamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in diverse mooie kleuren. Ook de PH tafellampen van Louis Poulsen zijn echte klassiekers binnen de collectie. Deze lampen zijn ontworpen door Poul Henningsen en zeer geliefd vanwege onder andere de harmonieuze verdeling van het licht. De collectie Louis Poulsen tafellampen biedt voor elke ruimte in huis en voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

Louis Poulsen Panthella Tafellamp

Het ontwerp van de iconische Panthella Tafellamp stamt uit 1971, maar weet zijn weg uitstekend te vinden in het hedendaagse interieur. Het trompetvormige onderstel en de halve ronde lampenkap maken dat de tafellamp ook wel ‘Mushroom Lamp’ genoemd wordt. Het idee achter deze designklassieker is dat zowel de lampvoet als de kap licht reflecteren waardoor het licht harmonieus verdeeld wordt. Dit resulteert in een sfeervolle omgeving waarin u heerlijk kunt ontspannen.

Louis Poulsen Tafellamp bestellen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Louis Poulsen, waardoor de gehele collectie tafellampen via ons verkrijgbaar is. Wenst u graag meer informatie of advies over Louis Poulsen tafellampen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in onze winkels. Onze ervaren interieurspecialisten helpen u graag.