Louis Poulsen Vloerlampen

Ontdek de uiteenlopende Louis Poulsen Vloerlampen collectie, bestaande uit verschillende designklassiekers van getalenteerde ontwerpers. Elk design is als een kunstwerk dat de ruimte verlicht en een stijlvolle omgeving creëert. Een eenvoudig design met een moderne uitstraling of een meer gedurfd design dat direct de aandacht trekt: dankzij de uitgebreide collectie is er voor ieder interieur een perfecte vloerlamp te vinden. De staande lampen zijn echter meer dan visuele pronkstukken. Ze verlichten de ruimte op harmonieuze wijze en zorgen voor een knusse sfeer. Puur vakmanschap maakt dat de lampen zijn ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Hierdoor weten de Louis Poulsen Vloerlampen jarenlang gebruiksplezier te garanderen.

Ontvang nu tijdelijk 20% korting op alle verlichting van Louis Poulsen.

11 items

11 items

Louis Poulsen Staande Lamp

De iconische, staande lampen van Louis Poulsen kenmerken zich door hun prachtige esthetiek in combinatie met de functionaliteit. Hun tijdloze designs en buitengewone verlichtingstechnologieën zorgen dat de vloerlampen elke ruimte voorzien van sfeer. Van ranke, elegante silhouetten tot sculpturale vormen is iedere vloerlamp van Louis Poulsen een lust voor het oog. Bijzonder is de gelijkmatige verdeling van het licht waardoor schittering wordt geminimaliseerd. Met een staande lamp van Louis Poulsen haalt u een design in huis die tijdloosheid omarmt, voor uitstekende verlichting zorgt en tevens bijzonder duurzaam is.

Louis Poulsen Panthella Vloerlamp

Met de Panthella Vloerlamp haalt u een van de grootste designiconen van Verner Panton in huis. De staande lamp heeft een rank onderstel dat uitloopt in een trompetvormige voet en heeft een kap in een halve ronde vorm. Hierdoor doet de vormgeving van de Panthella Vloerlamp denken aan een champignon en wordt hij ook wel de ‘Mushroom Lamp’ genoemd. Uniek is de manier waarop zowel de lampvoet als de lampenkap het licht reflecteren waardoor een sfeervol licht ontstaat.

Louis Poulsen Vloerlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Louis Poulsen, waardoor de gehele collectie vloerlampen via ons verkrijgbaar is. Wenst u graag meer informatie of advies over de vloerlampen van Louis Poulsen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in onze winkels. Onze ervaren interieurspecialisten helpen u graag.