Manu

Manu is een Nederlands label dat artikelen ontwerpt en ontwikkelt waarbij technologie naadloos wordt gecombineerd met design. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten organizers waarmee u uw mobiele telefoon en andere apparaten in stijl kunt opladen en opbergen. Manu zorgt voor hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak!

5 items

5 items

Opruimen in stijl

De collectie van Manu maakt het mogelijk uw digitale apparaten, tijdschriften en kranten en kleine accessoires op te bergen. Tegelijkertijd kunt u uw smartphone, tablet en laptop ermee opladen. De collectie bestaat uit Decks die u bijvoorbeeld op tafel kunt leggen, staande organizers en organizers die u over de leuning van uw bank kunt hangen.

MisterDesign is officieel Manu Dealer

MisterDesign is officieel dealer van het Nederlandse label Manu. Het gehele assortiment van dit prachtige, innovatieve merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren.