Martinelli Luce

Martinelli Luce is een familiebedrijf dat in 1950 werd opgericht door Elio Martinelli. De collectie van het Italiaanse Martinelli Luce kent enkele designklassiekers. Een voorbeeld is de (mini) Pipistrello Tafellamp, een ontwerp uit 1965 dat vandaag de dag in talloze musea over de hele wereld te bewonderen is maar ook in uw interieur kan schitteren.

10 items

10 items

Een innoverend familiebedrijf

Martinelli Luce ontwierp in de beginjaren van het designmerk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Langzamerhand verschoof dit gelukkig ook steeds meer naar de private sfeer, want nu kunnen wij er allemaal van genieten! Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en al die tijd staan er twee pijlers centraal: originaliteit en kenmerkende designs. Bovendien gaan ze mee met de tijd: de verlichting is voorzien van de nieuwste LED-technologie.

MisterDesign is officieel Martinelli Luce Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Martinelli Luce. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!