Max Jungblut

De grenzen tussen cultuur en natuur worden continu opnieuw gedefinieerd door de ontwerpen van de Nederlandse kunstenaar Max Jungblut. De Maastrichtse ontwerper daagt de gebruiker met zijn ideeën uit verder te kijken dan de gebruikerscontext. Zijn ontwerpen zijn veel meer dan objecten; ze activeren de vrije interpretatie, nemen meerdere vormen aan en zijn in staat vele intrigerende verhalen te vertellen. In welke vormen of materialen deze ontwerpen zich ook presenteren, allen ademen zij dezelfde liefde voor de natuur en kunst.

De organisch gevormde Club 112 fauteuil is een perfect voorbeeld van het vrij interpreteerbare aspect van Jungblut zijn werk. Zijn abstracte vormen prikkelen de fantasie van de aanschouwer en kunnen daardoor elk denkbaar natuurlijk verschijnsel aannemen; een vierpotig wezen, een dier of misschien zelfs een hand. Wat denkt u?

1 item

1 item

MisterDesign is officieel Max Jungblut dealer

MisterDesign is officieel dealer van Max Jungblut. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Max Jungblut kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!