MENU Design

Het Deense Menu Design is een jong Scandinavisch design merk met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. En dat werkt. De collectie, bestaande uit design meubels en accessoires heeft een stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek. Door samen te werken met bekende en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio. De Scandinavian Design Originals van Menu koopt u bij MisterDesign. Heeft u vragen over Menu Design of de collectie? Neem gerust contact met ons op!

31 items

31 items

Menu design verlichting

Prachtige design verlichting van een hoogwaardige kwaliteit, dat is de verlichting van Menu design. De ontwerpen van bekende designers zoals Soren Rose, Norm Architecten en Shane Schneck zijn in velen woonkamers, slaapkamers en kinderkamers te vinden. Wat dacht u van de populaire Tribeca Warren Wandlamp? Een waanzinnige minimalistische wandlamp die verkrijgbaar is in zwart, messing, staal en wit. De lamp wordt geleverd met een dimmer, dit maakt de lamp functioneel op ieder moment van de dag.

Menu design tafels

De design tafels van Menu design passen in vrijwel ieder interieur. Het Scandinavische merk heeft eetkamertafels, salontafels, bartafels, wandtafels, en bijzettafels. Hierdoor zijn de tafels geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Een populaire tafel van Menu is de Turning salontafel, naast het prachtige design is de tafel ook zeer functioneel. Het tafelblad kan namelijk gedraaid worden en zorgt hiervoor voor extra opbergruimte. De tafels zijn meestal verkrijgbaar in zowel een donkere als lichte tint, dit geeft u de ruimte om uw tafel makkelijk te combineren met andere meubels in uw ruimte.

Menu design spiegels

De collectie spiegels van Menu design bestaat uit vloer en -wandspiegels. Deze spiegels zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, hierbij kan gedacht worden aan een badkamer, maar zijn er ook spiegels die perfect zijn voor de woonkamer. Het voordeel van spiegels is dat het de ruimte groter maakt.

Menu design stoelen

De stoelen van Menu design zijn comfortabel, stijlvol en functioneel tegelijk. De WM String Loungestoel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is leverbaar met extra zitkussens voor optimaal comfort. De stoelen van Menu zijn uitgevoerd in staal, stof of hout.

Menu design klokken

Het Scandinavisch merk heeft drie prachtige design klokken van metaal, marmer en staal. De klokken bevatten geen klokcijfers en zijn hierdoor extra minimalistisch met elegante strakke lijnen, wat resulteert in een toekomstige klassieker

Menu design banken

De volledige collectie banken van Menu design is leverbaar, velen banken kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Zo kan er gekozen worden tussen verschillende stoffen en kleuren.

Op zoek naar Menu design artikelen? MisterDesign heeft het grootste assortiment van NL & BE.