Audo Copenhagen

Deense merken MENU Design en By Lassen hebben de handen ineen geslagen en gaan samen door onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Het jonge Scandinavisch designmerk heeft een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. En dat werkt. De collectie, bestaande uit design meubels en accessoires heeft een stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek. Door samen te werken met bekende en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio. De Scandinavian Design Originals van Audo Copenhagen koopt u bij MisterDesign. Heeft u vragen over Audo Copenhagen of de collectie? Neem gerust contact met ons op!

137 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

137 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Audo Copenhagen verlichting

Prachtige design verlichting van een hoogwaardige kwaliteit, dat is de verlichting van Audo Copenhagen. De ontwerpen van bekende designers zoals Soren Rose en Norm Architecten zijn in velen woonkamers, slaapkamers en keukens te vinden. Wat dacht u van de populaire Tribeca Warren Wandlamp? Een waanzinnige minimalistische wandlamp die verkrijgbaar is in zwart, messing, staal en wit. De lamp wordt geleverd met een dimmer, dit maakt de lamp functioneel op ieder moment van de dag.

Audo Copenhagen tafels

De design tafels van Audo Copenhagen passen in vrijwel ieder interieur. Het Scandinavische merk heeft eetkamertafels, salontafels, bartafels, wandtafels, en bijzettafels. Hierdoor zijn de tafels geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Een populaire tafel van Audo Copenhagen is de Turning salontafel, naast het prachtige design is de tafel ook zeer functioneel. Het tafelblad kan namelijk gedraaid worden en zorgt hiervoor voor extra opbergruimte. De tafels zijn meestal verkrijgbaar in zowel een donkere als lichte tint, dit geeft u de ruimte om uw tafel makkelijk te combineren met andere meubels in uw ruimte.

Audo Copenhagen spiegels

De collectie spiegels van Audo Copenhagen bestaat uit vloer en -wandspiegels. Deze spiegels zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, hierbij kan gedacht worden aan een badkamer, maar zijn er ook spiegels die perfect zijn voor de woonkamer. Het voordeel van spiegels is dat het de ruimte groter maakt.

Audo Copenhagen stoelen

De stoelen van Audo Copenhagen zijn comfortabel, stijlvol en functioneel tegelijk. De WM String Loungestoel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is leverbaar met extra zitkussens voor optimaal comfort. De stoelen van Audo Copenhagen zijn uitgevoerd in staal, stof of hout.

Audo Copenhagen klokken

Het Scandinavisch merk heeft drie prachtige design klokken van metaal, marmer en staal. De klokken bevatten geen klokcijfers en zijn hierdoor extra minimalistisch met elegante strakke lijnen, wat resulteert in een toekomstige klassieker

Audo Copenhagen banken

De volledige collectie banken van Audo Copenhagen is leverbaar, velen banken kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Zo kan er gekozen worden tussen verschillende stoffen en kleuren.

Op zoek naar Audo Copenhagen artikelen? MisterDesign heeft het grootste assortiment van NL & BE.