Menu Afteroom Kapstok Metallic

By Afteroom Studio

Omschrijving

De Menu Afteroom Metallic Kapstok is een ontwerp van Afteroom. De strakke lijnen en duidelijke functie van deze kapstok refereren aan Bauhaus, een stijl waar Hung-Ming Chen en Chen-Yen Wei – de designers van Afteroom - door geïnspireerd worden. De ontwerpers hebben als doel producten te maken die de tand des tijds doorstaan. Waar u na jaren nog steeds blij mee bent en die doorgegeven kunnen worden aan de volgende generatie. De Afteroom Metallic Kapstok is er zo een. Het eenvoudige, kleurrijke design kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden, op zo’n manier dat alle schroeven en dergelijke buiten zicht blijven. De Metallic is er in twee varianten: zwart/messing en wit/chroom. De basis is gemaakt van zink alloy en heeft een wit of zwarte poedercoating, met enkele rode bolletjes en enkele met een laagje messing of chroom. De kapstok is 37 centimeter breed, 24 centimeter hoog en 4 centimeter diep. In de collectie vindt u ook nog een effen witte en effen zwarte kapstok van hetzelfde design.

De Afteroom Metallic Kapstok is een product van het Deense Menu ontworpen door Afteroom. Hung-Ming en Chen-Yen Wei verhuisden ooit naar Stockholm om te gaan studeren, met het idee om ook weer ooit terug te komen naar hun thuisland, Taiwan. Maar in 2011 kwam het designlabel Afteroom van de grond en sindsdien werkt het echtpaar nog altijd in het gebouw van de Konstfack, waar het allemaal begon. Hier ontwerpen zij accessoires en meubels die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan. Producten die van waarde zijn en doorgegeven worden aan volgende generaties.

Menu Afteroom Metallic Kapstok


✓ Uniek, tijdloos design
✓ In zwart/messing of wit/chroom
✓ Materiaal: gepoedercoat metaal, messing, chroom
✓ Afmeting: b. 37 x h. 24 x d. 4 cm.
✓ Design: Afteroom

Vragen over de Afteroom Metallic Kapstok van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Afteroom Metallic Kapstok.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Afteroom Studio
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 4 cm.
Breedte 37 cm.
Hoogte 24 cm.

Afteroom Kapstok Metallic

Zwart/Messing

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 140

Special Price € 123,20

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit