Montana Furniture

Het Deense Montana is gebaseerd op een wiskundige afmeting van 5,7 centimeter. In 1982 bedacht Peter J. Lassen een kastensysteem volgens dit principe, waardoor elke module samengesteld moet kunnen worden en oneindig kan worden uitgebreid. Montana staat bekend om zijn modulaire kastsysteem en de oneindige mogelijkheden. Zo deel je jouw kast geheel naar eigen wens in en kies je zelf de kleuren uit een ongekend kleurenpalet. Het kastensysteem is flexibel in gebruik en weet te voldoen aan al je opbergbehoeften. En dat terwijl iedere kast ook nog eens de tand des tijd doorstaat als het gaat om looks en duurzaamheid.

49 items

Page
  1. 1
  2. 2

49 items

Page
  1. 1
  2. 2

Montana kasten

Montana Furniture biedt een breed scala aan functionele opbergoplossingen: van kasten en planken tot opbergdozen en dressoirs. Deze producten kunnen in eindeloze configuraties gecombineerd worden, waardoor je op elk gewenst moment jouw opbergsysteem kunt aanpassen en uitbreiden. Hierdoor kun je jarenlang genieten van jouw kastensysteem. Dankzij een tal aan mogelijkheden en de brede toepasbaarheid creëer je eenvoudig zelf een unieke oplossing voor elke kamer in huis. De design kasten beschikken over een tijdloos design en zijn ideaal voor gebruik in woningen waar optimaal ruimtegebruik essentieel is.

Montana kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en dieptes, met of zonder lades of met open planken. Van kleinere eenvoudige kasten tot grotere maatwerkoplossingen: een Montana kast kan volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Kies voor een kast met open details om je favoriete accessoires te laten schitteren of kies voor een gesloten design voor het opbergen van spullen en een opgeruimd interieur. De kasten kunnen tegen de wand gemonteerd worden, maar kunnen ook vrij in de kamer geplaatst worden om het open karakter van de ruimte te breken.

Montana meubels

Montana heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in kast- en opbergsystemen, maar produceert tevens andere design meubels van hoge kwaliteit. Zo creëerde Verner Panton bijvoorbeeld voor het merk de collectie Panton One-stoelen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en die voor elke gelegenheid geschikt zijn. Ook de Panton Wire is onderdeel van het Montana Furniture assortiment. Het is een prachtige kubus waarvan je zelf de eindbestemming bepaalt. Of dat nu is als dressoir in de hal, als nachtkastje naast je bed of als salontafel voor de bank; in elke ruimte zal de Panton Wire zijn weg vinden.

Advies over Montana kasten

Bij MisterDesign kun je terecht voor professioneel interieuradvies op maat. Ons team van ervaren interieurspecialisten heeft alle kennis in huis om een Montana kast samen te stellen die perfect bij je wensen aansluit. Onze interieuradviseurs nemen niet alleen uitgebreid de tijd om je persoonlijke wensen in kaart te brengen, maar zullen je uitgebreid informeren over de verschillende materialen, kleuren en kastsamenstellingen. Zo is het advies altijd een persoonlijk traject waarbij persoonlijke wensen de inspiratiebron vormen. Na het opdoen van inspiratie gaat de interieuradviseur aan de slag met het maken van een uitgebreid adviesplan. Deze worden tijdens een volgende afspraak volledig gepresenteerd. Voor advies over design kasten van Montana Furniture kun je terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!