Moooi Carpets

Al meer dan 10 jaar weet Moooi ons te verrassen met inspirerende en innovatieve design meubels en design verlichting. Opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers in 2001 staat Moooi voor ‘mooi’ en uniek design met een derde ‘o’ die deze esthetiek nog extra benadrukt. In 2015 introduceerde Moooi het nieuwste concept, namelijk Moooi Carpets. Gespecialiseerd in het drukken van prachtige, unieke en kwalitatief bijzondere fotoprint vloerkleden brengt Moooi Carpets een prachtige collectie voort met ontwerpen van onder andere Marcel Wanders die verschillende mooie exemplaren heeft ontworpen, waaronder de Eden Queen en de Celestial door Edward van Vliet. MisterDesign is officieel dealer van Moooi Carpets. Heb je een vraag over de collectie, mogelijkheden of het merk? Neem gerust contact met ons op!

79 items

79 items

MisterDesign is officieel Moooi Carpets dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Carpets. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren. Voor advies over Moooi Carpets kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!

Bent u op zoek naar een mooi kleed voor aan de muur? Neem dan ook eens een kijkje bij de collectie Moooi Carpets wandkleden.