Moooi Design

Het Nederlandse designmerk Moooi is in 2001 opgericht door Casper Vissers en Marcel Wanders. Wanders wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende ontwerpers van dit moment. Hij is internationaal bekend om zijn opvallende meubelen, interieurs en eigenzinnige kunstobjecten. Deze unieke ontwerpen worden nu samen met designs van andere jonge ontwerpers gebundeld onder het dak van het designlabel Moooi.

173 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

173 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De ontwerper Marcel Wanders

Marcel Wanders heeft een eigen ontwerpstudio waar hij voor verschillende internationale meubelmerken werkt. Ook is Wanders actief als sieraadontwerper. De doorbraak kwam in 1986 toen hij de Knotted chair ontwierp. Kort daarna gevolgd door de B.L.O. lamp. Het bijzondere aan deze lamp is dat je hem aan en uit kunt blazen. Marcel Wanders werkt voor internationaal befaamde merken, waaronder Moroso, Kartell, Flos, Cosme Decorte, Target, Puma, Baccarat, Marks & Spencer, Alessi en KLM. Sinds 2001 is Marcel Wanders art director bij Moooi, een succesvol interieurlabel waar hij medeoprichter van is. Wanders werkt er met bekende ontwerpers als Jasper Morrison en Jurgen Bey en besteedt vanaf het begin aandacht aan de jonge garde, onder wie Bertjan Pot, Maarten Baas, Kiki van Eijk, Jaime Hayon, Front, Nika Zupanc en Osko & Deichmann. Velen van hen brachten hun eerste ontwerpen via Moooi op de markt.

MisterDesign is officieel Moooi Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Design. Het gehele assortiment van dit Nederlandse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren.

Voor advies over Moooi designs kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!