Moooi Kasten

De Moooi kasten zijn verre van de traditionele kasten. Op een stijlvolle en unieke manier weet dit Nederlandse merk een plekje te geven aan uw boeken, terwijl zij trouw blijven aan hun experimentele stijl. Neem een kijkje in de kastencollectie van Moooi!

2 items

2 items

Moooi boekenkast

Binnen de tafelcollectie van dit Nederlandse merk vindt u diverse mooie boekenkasten. Presenteer uw meest bijzondere en mooiste boeken, tijdschriften of andere items op een overzichtelijke manier in een Moooi boekenkast! Doordat deze kasten verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afmetingen, is er altijd wel een Moooi kast die perfect past bij de rest van uw interieur.

Moooi Oblique en Moooi Paper

Enkele favorieten binnen de collectie Moooi kasten zijn de Paper boekenkast en de Oblique boekenkast. De Moooi Paper boekenkast heeft een vorm van een antieke kledingkast, maar verrast met een materiaalkeuze bestaande uit hout, karton en gelakt papier! De Moooi Oblique boekenkast is iets eenvoudiger qua vorm, maar even stijlvol! Deze boekenkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en presenteert uw boeken en tijdschriften op een overzichtelijke manier.

Moooi kasten bij MisterDesign

Moooi kasten kunt u eenvoudig en vetrouwd bestellen in onze webshop. MisterDesign is bovendien officieel dealer van dit Nederlandse merk en daardoor kunnen wij dan ook alle producten leveren. Had u al een Moooi kast op het oog, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Door contact op te nemen met onze klantenservice, kunnen wij u alsnog helpen aan uw favoriete kast!

Kunt u wel wat meer informatie of advies over Moooi kasten gebruiken? U kunt altijd telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels in 's-Hertogenbosch. Hier staan onze adviseurs graag voor u klaar!