Moooi Lampen

Volgens Moooi is verlichting essentieel in iedere ruimte. De verlichtingscollectie is herkenbaar aan de excentrieke uitstraling en diverse Moooi lampen, zoals de Moooi Random Light hanglamp, zijn vervaardigd met een vernuftige techniek. Ontdek de decoratieve Moooi verlichting, die even verrassend als fantasierijk is!

69 items

Page
  1. 1
  2. 2

69 items

Page
  1. 1
  2. 2

Moooi lamp

Moooi lampencollectie zijn vele verschillende design lampen te vinden. Zo vindt u hier prachtige hanglampen zoals de Moooi Perch vogel lamp. Naast de Moooi hanglampen zijn er ook schitterende Moooi kroonluchters te vinden, zoals de Plant kroonluchter.

Moooi Random Light lamp

De Random Light behoort tot de design lampen van Moooi. Deze lamp bestaande uit gespannen glasvezeldraad is verkrijgbaar in de Moooi Random Light uitvoering en de Moooi Non Random Light uitvoering. Naast de Moooi Random Light Small heeft u ook keuze uit de Moooi Random Light Medium en Moooi Random Light Large.

Moooi Heracleum lamp

De opvallende Moooi Heracleum hanglamp leent zijn vorm aan de gelijknamige plant, in Nederland beter bekend als de Berenklauw. In tegenstelling tot zijn ruwe natuurlijke variant, is de Heracleum hanglamp juist licht en geraffineerd. Binnen de Heracleum serie zijn naast de standaard uitvoering zowel de Moooi Heracleum Small hanglamp als de Moooi Heracleum II Small hanglamp verkrijgbaar.

Moooi Raimond lamp

De Moooi Raimond lamp deelt zijn naam met zijn maker, Raimond Puts. De Moooi Raimond hanglampen zijn perfecte bollen van een metalen lijnenspel met talloze LED-lichtpunten, wat doet denken aan een sterrenhemel. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waarbij bij elke aparte afmeting het aantal lichtbronnen hoger wordt. Zo beschikt de Moooi Raimond R89 lamp over maar liefst 252 LED-lichtpunten!

Mooi Perch lamp

Een bekend design binnen de Moooi lampencollectie is de Moooi vogel lamp, beter bekend als de Moooi Perch lamp. De Perch serie bestaat uit een vloerlamp, een wandlamp, een tafellamp en een hanglamp in verschillende uitvoeringen. Waar bij de Moooi Perch wandlamp en de Moooi Perch Vloerlamp slechts één vogel te zien is, strijken op de hanglamp meerdere vogels neer.

MisterDesign is officieel Moooi Lampen dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Lampen. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Moooi Lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!