Moooi Lampen

Volgens Moooi is verlichting essentieel in iedere ruimte. De verlichtingscollectie is onder andere herkenbaar aan de excentrieke uitstraling. Daarnaast zijn diverse Moooi lampen, waaronder de Random Light hanglamp, vervaardigd met een vernuftige techniek. Ontdek elke Moooi lamp, die even verrassend als fantasierijk is!

70 items

Page
  1. 1
  2. 2

70 items

Page
  1. 1
  2. 2

Moooi lamp collectie

In de collectie Moooi lampen zijn vele verschillende design lampen te vinden. Zo vindt u hier diverse prachtige Moooi hanglampen zoals bijvoorbeeld de Perch light. Naast de hanglampen zijn er ook schitterende kroonluchters te vinden, zoals de Plant kroonluchter. Zo is er voor elke ruimte in huis een Moooi lamp verkrijgbaar.

Moooi Random Light

De Moooi Random Light lamp behoort tot één van de meest populaire design lampen uit de collectie. Deze lamp, bestaande uit gespannen glasvezeldraad, is verkrijgbaar in de Moooi Random Light uitvoering en de Moooi Non Random uitvoering. Naast de Random Light Small, heeft u ook de keuze uit de Medium en Large uitvoering.

Collectie Moooi Heracleum

De opvallende Moooi Heracleum lampen lenen hun vorm aan de gelijknamige plant, in Nederland beter bekend als de Berenklauw. In tegenstelling tot zijn ruwe natuurlijke variant, is de Moooi Heracleum hanglamp juist licht en geraffineerd. Binnen de Heracleum serie zijn naast de standaard uitvoering tevens de Heracleum Small hanglamp en de Heracleum II Small hanglamp verkrijgbaar.

Moooi Flock of Light

Een andere iconische lamp binnen de collectie is de Moooi Flock of Light hanglamp. Bij deze hanglamp staat de suggestie van beweging centraal, wat duidelijk is terug te zien in het ontwerp. Diverse kleine lichtbronnen worden met elkaar verbonden. Overdag het uiterlijk van een waar kunstobject en 's avonds een poëtisch en warm sfeerlicht.

Mooi Perch lamp

Een bekend design binnen de lampencollectie is de Moooi vogel lamp, beter bekend als de Perch lamp. De Perch serie bestaat uit een vloerlamp, een wandlamp, een tafellamp en een hanglamp in verschillende uitvoeringen. Waar bij de Perch wandlamp en de Perch Vloerlamp slechts één vogel te zien is, strijken op de hanglamp meerdere vogels neer.

Moooi lampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Lampen. Bent u op zoek naar een specifieke lamp, maar kunt u deze momenteel niet in onze webshop vinden? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor meer informatie of advies over Moooi lampen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs staan hier graag voor u klaar!