Moooi Tafels

Moooi Tafels komen in verschillende vormen en maten. De eettafels, zoals de Moooi Container tafel, zijn tafels waar u na uw ontbijt, lunch of diner aan wilt blijven zitten. Naast de eettafels vindt u in de collectie van Moooi ook diverse bijzondere salontafels en bijzettafels, zoals de stapelbare Elements serie. Neem een kijkje in de bijzondere tafelcollectie van Moooi.

9 items

9 items

Collectie Moooi Tafels

Moooi tafels zijn gemaakt om gezien te worden. Gemaakt van bijzondere materialen en gevormd in fantasierijke silhouetten. Naast de grote eettafels, kunt u hier ook terecht voor een Moooi salontafel of Moooi bijzettafel, welke gegarandeerd een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Heeft u al een favoriete design tafel op het oog?

Moooi Eettafel

Echte blikvangers uit de tafelcollectie zijn ongetwijfeld de papieren Paper eettafel en de gedurfde Monster eettafel. Iets rustiger zijn de massief eikenhouten Moooi Zio eettafel en de Moooi Container tafel van HPL en kunststof, die ondanks zijn minimalistische vormgeving over een krachtige uitstraling beschikt. Zo heeft de tafelcollectie van Moooi voor iedere smaak wel wat wils!

Moooi Bijzettafel

Bijzettafels mogen gerust opvallen, en dat laat de Moooi Chess bijzettafel zich geen tweede keer zeggen. Met zijn zwart-witte geblokte patroon vormt deze op een schaakbord geïnspireerde bijzettafel haast een popart-achtig detail in het interieur. Ook de Moooi Elements bijzettafels mogen zich onder de bijzondere bijzettafels rekenen. Deze zijn namelijk zo ontworpen dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden en daarmee een schitterend kunstwerk vormen! Ontdek alle bijzondere bijzettafels van Moooi in de collectie van MisterDesign.

Moooi tafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Moooi. Dit betekent dat wij alle tafels uit de collectie kunnen leveren. Bent u op zoek naar een specifieke tafel, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat uw favoriete Moooi tafel alsnog bij u geleverd wordt!

Voor advies over Moooi Tafels kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!