Muuto Woonaccessoires

Muuto woonaccessoires zijn geliefd bij vele design liefhebbers. Minimalistisch vormgegeven accessoires, verkrijgbaar in vele kleuren en gemaakt van eersteklas materialen. Van prachtig servies tot handige opbergmand. Vele Muuto Accessoires zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux en hebben we dan ook een uitgebreide kennis van Muuto Accessoires. Enkele populaire accessoires van Muuto zijn de Restore Opbergmand, het Bulky servies en de ontzettend populaire kapstok hangers: de Muuto Dots.

31 items

31 items

Muuto Design Accessoires


Op zoek naar een specifieke Muuto Accessoire en vind je deze niet in onze webshop? Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Vrijwel zeker dat we de accessoire toch kunnen leveren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Muuto Design Accessoires.

MisterDesign is officieel Muuto Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Woonaccessoires. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Muuto: tafels, stoelen, kasten en lampen.

Voor advies over Muuto accessoires kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!