Muuto Banken & Fauteuils

Muuto Banken zijn prachtig én comfortabel. Minimalistisch vormgegeven banken, verkrijgbaar in vele kleuren en van eersteklas materialen. Onze eigen bezorgers leveren en monteren vele Muuto Banken en fauteuils bij onze klanten. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux en hebben we dan ook een uitgebreide kennis van Muuto Banken en fauteuils. Enkele populaire banken van Muuto zijn de Rest Sofa Bank, de Connected Bank en de nieuwste aanwinst: de Oslo Bank.

38 items

Page
  1. 1
  2. 2

38 items

Page
  1. 1
  2. 2

Vraag over een Muuto Bank of Fauteuil?
Op zoek naar een specifieke uitvoering van een Muuto Bank of fauteuil en vind je deze niet in onze webshop? Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels. Vrijwel zeker dat we de bank of fauteuil toch kunnen leveren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Muuto Banken en Muuto Fauteuils.

Montage en bezorging van Muuto Banken
Banken worden kosteloos geleverd én gemonteerd. Sterker nog, ook het verpakkingsmateriaal nemen we netjes mee terug. Dat is pas ongestoord genieten van uw Muuto Bank!

MisterDesign is officieel Muuto Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Banken en fauteuils. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!
Kijk ook eens naar de overige categorieën van Muuto: tafels, stoelen, kasten en woonaccessoires.

Voor advies over Muuto banken en fauteuils kunt u ook terecht in onze winkel.