Muuto Kasten

Muuto kasten zijn praktisch in gebrek en gegarandeerd een eyecatcher in het interieur. Minimalistisch vormgegeven kasten, verkrijgbaar in vele mogelijkheden en van eersteklas materialen. Met name het Stacked kastensysteem is enorm populair wegens zijn vele mogelijkheden. Onze eigen bezorgers leveren en monteren vele Stacked Kasten bij onze klanten, zowel particulier als zakelijk. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux en hebben we dan ook een uitgebreide kennis van Muuto Kasten.

20 items

20 items

Vraag over een Muuto Kast?

Op zoek naar een specifieke Muuto Kast en vind je deze niet in onze webshop? Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Vrijwel zeker dat we de kast toch kunnen leveren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Muuto Kasten.

Montage en bezorging van Muuto Kasten

Kasten worden kosteloos geleverd én gemonteerd. Sterker nog, ook het verpakkingsmateriaal nemen we netjes mee terug. Dat is pas ongestoord genieten van uw Muuto Kast.

MisterDesign is officieel Muuto Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Kasten. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Muuto: tafels, stoelen, lampen en woonaccessoires.

Voor advies over Muuto kasten kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!