Muuto Lampen

Muuto Lampen zijn populair bij een breed publiek. Minimalistisch vormgegeven lampen, verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Veel Muuto lampen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux. Enkele populaire lampen van Muuto zijn de E27 Hanglamp, de Unfold Hanglamp, de Leaf Vloerlamp en de Pull Vloerlamp. Ook de Wood Tafellamp is al jarenlang een zeer populaire Muuto Lamp.

33 items

33 items

Muuto lampen

De collectie van Muuto bestaat uit minimalistisch vormgegeven lampen, die geliefd zijn bij een breed publiek. Van strakke vloer- en wandlampen tot kleurrijke hanglampen, de lampencollectie van Muuto heeft het allemaal in huis. Ontdek de verlichtingscollectie van Muuto bij MisterDesign.

Muuto hanglampen

De collectie van Muuto bestaat uit minimalistisch vormgegeven lampen, die geliefd zijn bij een breed publiek. Enkele favorieten binnen de collectie van Muuto zijn de Muuto Ambit hanglamp, de Muuto Unfold hanglamp en de Muuto E27 hanglampen. Allen zijn ze verkrijgbaar in een verfrissend kleurenpalet.

Muuto Unfold lampen

De Muuto Unfold lampenserie dankt zijn naam aan het opvouwbare aspect van het materiaal. Deze is namelijk gemaakt van synthetisch rubber en is door het zachte materiaal in te deuken. Een grappig detail wat de Unfold hanglamp erg bijzonder maakt! .

Muuto e27 lampen

Stoer en zonder poespas, dat zijn de Muuto E27 lampen. Het uiterlijk van de lamp is teruggebracht naar de essentie van een lamp: de lichtbron. Door zijn eenvoudige vormgeving en het moderne kleurenpalet waarin de lamp te verkrijgen is, past de E27 lamp perfect in het industriële interieur.

Vraag over een Muuto Lamp?

Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!
Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Muuto Lampen.


Montage van Muuto Lampen

Ook de montage van Muuto Lampen kunnen we verzorgen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

MisterDesign is officieel Muuto Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Lampen. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de Muuto Lamp toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Muuto: tafels, stoelen, kasten en woonaccessoires.

Voor advies over Muuto lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!