Muuto Outdoor

Met zijn outdoor collectie biedt het Deense Muuto nieuwe perspectieven op Scandinavisch design voor de moderne tuin. De Muuto outdoor collectie wordt afgetrapt met de Linear Steel collectie, een brede serie tuinmeubelen met de focus op functionaliteit en een moderne maar tegelijkertijd tijdloze esthetiek. De outdoor collectie van Muuto bevat tuintafels, tuinbanken en tuinstoelen die tijdens het gebruik van extra comfort kunnen worden voorzien met een bijpassend zitkussen. Ontdek de collectie tuinmeubelen van Muuto!

10 items

10 items

Muuto outdoor bij MisterDesign

De Muuto outdoor collectie biedt een moderne kijk op Scandinavisch design voor in de tuin. De buitenmeubelen collectie van het Deense merk bevat design tuinstoelen, design tuintafels en design tuinbanken met een strakke en tijdloze uitstraling. Ontdekt de outdoor collectie van Muuto!

Muuto Linear Steel outdoor serie

Muuto trapt zijn outdoor collectie af met de veelzijdige Linear Steel serie. De Muuto Linear Steel tuintafel is ideaal voor buitengebruik door de smalle gleuf die in het tafelblad is aangebracht, hierdoor loopt eventueel water makkelijker weg. De tafel heeft tevens een speciale behandeling ondergaan dat roestvorming voorkomt. Combineer de tafel met de Muuto Linear Steel bank, die perfect bij de tafel aansluit. Aan de andere zijde van de tafel kunt u ook de Muuto Linear Steel stoelen plaatsen, die zowel in een uitvoering met als zonder armleuning verkrijgbaar zijn. Maak uw Linear Steel tuinset af met een van de bijpassende kussens, die voor een extra zitcomfort zorgen.

MisterDesign is officieel Muuto Outdoor dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Outdoor meubelen. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Muuto Outdoor meubelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!