New Works stoelen

De stoelen van New Works hebben een rank frame met een solide zitvlak. Deze combinatie is de basis voor een elegante stoel met een luchtige uitstraling. De stoelen hebben een eenvoudige vormgeving zonder daarbij identiteit te verliezen. In het eigenzinnige lijnenspel van de Missing stoelen lijkt een vluchtige schets tot leven te zijn gekomen. Het minimalistische ontwerp sluit aan bij de rest van de eenvoudig vormgegeven collectie van New Works, waarbij simpele silhouetten de kracht van eenvoud onderstrepen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

New Works Covent stoelen

De New Works Covent stoelen, ontworpen door Arde Design Studio, combineren traditioneel vakmanschap met mooie, moderne vormen. De stoelen zijn geïnspireerd op het lijnenspel in het geometrisch-abstracte werk van Piet Mondriaan. Het uitstekende zitcomfort van de stoelen is te danken aan de met schuim gevulde rugleuning en zitting, welke naar wens met leder of stof is afgewerkt.

New Works Missing stoelen

De stoelen binnen de New Works Missing serie zijn ontworpen door Regular Company en hebben een luchtige uitstraling dankzij de open rugleuning. De curves in de 3 basiselementen (de poten, rugleuning en zitting) en de subtiele details van de stoel, zorgen ervoor dat de stoelen karakter hebben. Fijn aan de stoelen is bovendien dat deze eenvoudig opgestapeld kunnen worden, wat ze ideaal maakt voor huiselijk én zakelijk gebruik.

New Works stoelen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van New Works. Hierdoor kunnen wij alle stoelen uit de collectie leveren. Heeft u een specifieke stoel in gedachte die u wilt aanschaffen, maar staat deze momenteel niet tussen ons aanbod? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat uw nieuwe New Works stoel alsnog bij u geleverd wordt!

Wilt u uw interieur compleet maken met New Works? Kijk dan ook eens naar de andere categorieën: tafels, banken & fauteuils en verlichting.