New Works verlichting

Natuurlijke materialen en vorm-, materiaal-, en textuurcombinaties dienen als leidraad in de ontwerpen van New Works. In ieder product is aandacht voor details belangrijk. De simpele silhouetten van de lampen onderstreept de kracht van eenvoud. De combinatie van de minimalistische vormen en pure materialen zorgen voor karakter, maar tegelijkertijd overheersen de lampen niet. De Material lampen zijn bijvoorbeeld klein van formaat met een eenvoudige vormgeving, maar door het gebruik van pure materialen zijn de lampen niet te missen.

3 items

3 items

Collectie New Works lampen

In samenwerking met diverse internationale topontwerpers presenteert New Works een ruime collectie hanglampen, wandlampen, vloerlampen, plafondlampen en tafellampen. Voor New Works zijn lampen een waar sieraad voor elke ruimte. De lampen worden dan ook gekenmerkt door sculpturale kwaliteiten met de focus op tactiele materialen en sensuele vormen. Voor de lampen worden diverse materialen gebruikt, waaronder graniet, gerookt eiken, marmer, glas en textiel. New Works is echter altijd op zoek naar nieuwe materialen en manieren om deze te gebruiken. De meeste lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten, waardoor u zelf het design kiest dat het beste bij uw inrichting past.

New Works Tense

Met de lampen binnen de New Works Tense serie is het net alsof er wolkjes in huis hangen. Deze populaire en bijzondere lampen bestaan uit een lichte kap gemaakt van Tyvek, een duurzaam en zacht materiaal. De flexibiliteit van het papierachtige diffuser zorgt ervoor dat het slanke frame de wolkachtige eigenschappen van de lamp accentueren. De Tense lampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen, welke ook in combinatie met elkaar een prachtig, rustig en samenhangend gevoel in huis creëren.

New Works lamp bestellen bij MisterDesign

Bij MisterDesign beschikken we over een ruim aanbod New Works lampen. Heeft u echter een lamp in gedachte die u niet terugziet op onze website? Laat het ons dan gerust weten! Omdat wij officieel dealer zijn van dit Deense merk, kunnen wij de gehele collectie leveren.