Nuura Lighting

Het Deense Nuura streeft er met haar esthetische en exclusieve design verlichting naar de rijkdommen en vreugde van de Scandinavische natuur te weerspiegelen. Nuura is Deens voor licht en eer, en dat is ook precies wat het merk tracht te doen: licht eren. Aan de basis van deze tijdloze en sensuele collectie ligt de kroonluchter; een inspirerende vorm van licht voor designer en medeoprichtster Sofie Refer, wie al sinds haar jeugd behoorlijk onder de indruk was van deze markante verschijning. Al haar designs zijn fundamenteel geïnspireerd op de natuur, wat bijzonder goed terug te zien is in de Nuura lampen.

Zo is de Nuura Blossi lamp geïnspireerd op het gouden licht dat in de herfstperiode over het Scandinavische landschap glijdt en dankt de Nuura Apiales lampenserie haar vorm aan die van kleine bloementakken. Het pure gevoel van Scandinavië wordt gecreëerd door het minimalisme van de Nuura Miira lampen, die in een tal aan verschijningen in de collectie te vinden zijn. Nuura verlichting vult gegarandeerd het hart van de liefhebber van Deens design en de natuur.

28 items

28 items

MisterDesign is officieel Nuura dealer

MisterDesign is officieel dealer van Nuura. Bent u op zoek naar een specifiek product van Nuura maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Nuura kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!