Occhio

Occhio is een Duits verlichtingsmerk dat in 1999 is opgericht door Axel Meise en al jarenlang gefascineerd is door het idee van perfecte verlichting. Het merk staat voor uitmuntend design, een unieke lichtkwaliteit en gebruiksplezier op het hoogste niveau. De lampen kenmerken zich door tijdloze esthetiek en luxueuze kwaliteit tot in het kleinste detail. Occhio zorgt ervoor dat licht een beleving wordt waarbij gebruiksgemak voorop staat. Het is dan ook mogelijk om alle armaturen afzonderlijk van elkaar en eenvoudig in te stellen, bijvoorbeeld met een handgebaar. Dankzij de hypermoderne techniek en verfijnde vormgeving zijn de lampen van Occhio unieke designs die een ware toevoeging zijn in elk interieur.

79 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

79 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Occhio Lampen

De collectie design lampen van Occhio bestaat uit hanglampen, tafellampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen en wandspiegels. Het merk ontwikkelt zich continu als allesomvattende LED-leverancier, met als resultaat een innovatief productportfolio.

Eén van de populairste series uit de collectie van Occhio is de Mito serie. De lampen binnen de Occhio Mito serie beschikken over een voortreffelijk design en revolutionaire verlichtingstechnologie. Het is dan ook niet voor niks dat het ontwerp al meerdere keren in de prijzen is gevallen. De Mito lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in diverse kleuren.

Lichtkwaliteit van Occhio lampen

Voor Occhio is de maatstaf voor lichtkwaliteit natuurlijk zonlicht. Daarom maken zij het mogelijk om met behulp van hun geavanceerde LED verlichting elke ruimte in de meest briljante kleuren te laten verschijnen. Middels een handgebaar of met behulp van de slimme Occhio Air Light Control, is het mogelijk om het licht te dimmen, maar ook om de lichtverdeling en -kleur geheel naar wens aan te passen. Occhio lampen zijn mede hierdoor een aanwinst voor zowel privé als zakelijke omgevingen.

MisterDesign is officieel Occhio Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Hierdoor zijn alle Occhio lampen bij ons verkrijgbaar. Voor meer informatie over de collectie én om een klein deel van de collectie in het echt te bekijken, bent u van harte welkom in onze winkels. Wenst u advies over welke Occhio lampen het beste in uw interieur en bij uw wensen passen? Onze interieurspecialisten voorzien u graag van passend en persoonlijk interieuradvies.


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Occhio lampen? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar is Occhio te koop?

Occhio hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tafellampen, spiegellampen en vloerlampen zijn te koop bij MisterDesign. Bekende designs zoals de Mito Sospeso, Mito Largo en Sento Lettura kunt u in ons assortiment terugvinden. Staat jouw gewenste lamp niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog voor jou wordt besteld.

Wat zijn de Occhio verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Het gehele aanbod van Occhio is dan ook bij ons verkrijgbaar. Naast dat de volledige collectie online te bestellen is, kunt u ook terecht in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Hier zijn enkele prachtige ontwerpen van Occhio te bezichtigen en kunt u terecht voor advies en meer informatie.

Wat is Occhio Air?

Met Occhio Air kunt u via de Occhio Air app of Air Controller alle Occhio armaturen eenvoudig op afstand bedienen. Met slechts één druk op de knop kunt u vanaf de bank de lichten aan- en uitzetten, dimmen, vervagen of bijzondere lichtscènes creëren. Het is tevens mogelijk om jouw aangepaste lichtscènes op de slaan, zodat je ze altijd weer precies hetzelfde kunt instellen.