Occhio

Occhio is een Duits designmerk dat in 1999 is opgericht door Axel Meise. Het merk is specialist in het leveren van uitzonderlijke lichtkwaliteit en zorgt voor gebruiksplezier op het hoogste niveau. Vernieuwend, holistisch en onvergelijkbaar zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen van Occhio zijn tot in detail uitgedacht. Het uitgangspunt van het designmerk is dat de 'vorm' de 'functie' volgt. Elk detail heeft een eigen functie en wordt tot in perfectie verfijnd. Dankzij de hypermoderne techniek en vormgeving zijn de lampen van Occhio unieke designs.

36 items

36 items

Occhio Lampen

De design verlichting van Occhio bestaat uit minimalistische hanglampen, tafellampen, wandlampen, wandspiegels, plafondlampen en vloerlampen. De hoogwaardige LED verlichting nodigt uit om te genieten in elke ruimte. Dankzij de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen zijn de lampen van Occhio zowel geschikt voor de huishoudelijke sector als de commerciële sector.

Occhio Mito

Eén van de populairste series uit de collectie van Occhio is de Mito serie. De lampen binnen de Occhio Mito serie beschikken over een voortreffelijk design. Kies voor een elegante, ringvormige lamp met karakteristieke ‘cut’, zoals bijvoorbeeld de iconische Occhio Mito Sospeso, of ga juist voor een strakke lineaire lamp. De Mito serie bestaat uit vloerlampen, hanglampen, plafondlampen en zelfs prachtige spiegellampen en wandspiegels.

MisterDesign is officieel Occhio Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Dit betekent dat het gehele assortiment van dit merk via ons verkrijgbaar is. Bent u op zoek naar een specifieke Occhio hanglamp of andere type lamp, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Omdat wij officieel dealer van dit Duitse verlichtingsmerk zijn, kunnen wij de gehele collectie leveren!

Voor advies over Occhio lampen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!