Occhio hanglamp

Occhio zorgt met zijn verlichting voor het juiste licht in elke situatie. De collectie bestaat uit diverse soorten lampen, waaronder prachtige hanglampen. In elke Occhio hanglamp worden schoonheid en techniek samengebracht. Dit resulteert in lampen met een mooi design en technische snufjes. De meest bekende Occhio hanglamp is de Mito Sospeso. Met de minimalistische uitstraling, het unieke design en de verschillende mogelijkheden wat betreft lichtverdeling, -sterkte en kleur, is deze lamp geschikt voor elke ruimte.

5 items

5 items

Occhio Mito hanglamp

De Occhio Mito hanglampen zijn misschien wel de meest iconische lampen uit de collectie. Een bekend en populair design uit de Mito serie is de Occhio Mito Sospeso. Deze hanglamp is met zijn vormgeving en hypermoderne techniek uniek in zijn soort. Doordat er diverse mogelijkheden zijn op het gebied van kleurtemperatuur, lichtsterkte, maat en lichtbundel, kan deze Occhio hanglamp zo ingesteld worden dat deze in vrijwel elke ruimte optimaal tot zijn recht komt.

Occhio Sento Sospeso

Een andere bekende Occhio hanglamp is de Occhio Sento Sospeso. De hanglamp heeft een stijlvol design, wat zorgt voor een elegante en minimalistische uitstraling. Met één simpele handbeweging worden diverse zaken, zoals de lichtverlichting, -kleur en -sterkte, eenvoudig geregeld. Doordat de hanglamp aan één of beide kanten licht uitstraalt, kan deze in elke gewenste ruimte opgehangen worden.

Occhio hanglamp kopen bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een Occhio hanglamp? Bij MisterDesign hebben we diverse prachtige lampen in de collectie. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Duitse verlichtingsmerk, kunnen wij alle items leveren. Heeft u een Occhio hanglamp op het oog die momenteel niet in onze webshop staat? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat u deze alsnog thuis ontvangt.

Voor advies of meer informatie bent u ook van harte welkom in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Hier kunt u tevens enkele hanglampen van Occhio bewonderen.